Slide 1
Ne udhëheqim rrugën

në fushën e sëmundjeve të rralla dhe jemi të gatshëm të hedhim një hap përpara për t'u siguruar që çdo pacient i vetëm është në gjendje të marri trajtimin e tij specifik.

në fushën e sëmundjeve të rralla dhe jemi të gatshëm të hedhim një hap përpara për t'u siguruar që çdo pacient i vetëm është në gjendje të marri trajtimin e tij specifik.

në fushën e sëmundjeve të rralla dhe jemi të gatshëm të hedhim një hap përpara për t'u siguruar që çdo pacient i vetëm është në gjendje të marri trajtimin e tij specifik.

Slide 2
Ne përqëndrohemi

në kërkimin e tregut dhe prodhimin për produktet që kanë një nevojë të lartë mjekësore dhe që kompanitë e mëdha nuk mund ti ofrojnë.

në kërkimin e tregut dhe prodhimin për produktet që kanë një nevojë të lartë mjekësore dhe që kompanitë e mëdha nuk mund ti ofrojnë.

në kërkimin e tregut dhe prodhimin për produktet që kanë një nevojë të lartë mjekësore dhe që kompanitë e mëdha nuk mund ti ofrojnë.

Slide 3
Ne kemi

një portofol të pasur me produkte plazma dhe produkte të bioteknologjisë për pacientët tanë.

një portofol të pasur me produkte plazma dhe produkte të bioteknologjisë për pacientët tanë.

një portofol të pasur me produkte plazma dhe produkte të bioteknologjisë për pacientët tanë.

KLOROKIN L
Klorokin L

in the rare diseases field and we are ready to take a step forward to make sure that every single patient is able for a better life.

in the rare diseases field and we are ready to take a step forward to make sure that every single patient is able for a better life.

Klorokin L permban substance aktive chloroquine phosphate. Ai eshte nje agjent antiinflamator per terapi te artritit rheumatoid dhe lupus erythematosis.

Fusim pasion në çdo gjë që bëjmë

Ne bëjmë të mundur që çdo pacient i vetëm të marrë trajtim të personalizuar. 

LEKLI sh.p.k, kompania farmaceutike shqiptare me prezencë përtej kufirit.

LEKLI sh.p.k është një kompani farmaceutike e përqendruar në kërkimin e tregut dhe prodhimin e produkteve që kanë një nevojë të lartë mjekësore.

1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
Fax: +355 42 374518
info@leklipharma.com
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Si mund t'ju ndihmoj?

Na kontaktoni

Na gjeni në
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account