Rreth nesh
Image

HISTORIA JONË

Lekli Pharma është një kompani farmaceutike e përqendruar në studimin e tregut dhe prodhimin e barnave për përdorim njerëzor.


Përvoja jonë në fushën e farmaceutikës fillon që nga viti 1986 dhe konkretizohet në themelimin e kompanisë në vitin 1991 nga Dr. Luan Lekli. Gjate këtyre viteve, Lekli Pharma ia doli te rritet nga një shoqëri farmaceutike e mirënjohur në një kompani me prezencë përtej kufijve.

Në vite jemi specializuar në fushën e sëmundjeve të rralla, duke udhëhequr tregun dhe duke u siguruar që çdo pacient të mund të ketë një jetë më të mirë. Në 2015-ën, Lekli Pharma ngriti një qendër prodhimi për prodhimin e barnave oficinale, barna me përshkrim specifik dhe përgatese farmaceutike – përgatesë stoku sipas Farmakopesë Europiane 9.3 (Shtojca) 01/2018: 2619, nga një gamë e gjerë dozimesh NPP dhe forma të ndryshme farmaceutike (solucione për përdorim oral, tableta, kapsula etj.)

Përvoja jonë në tregun ballkanik është mbi 25 vite, gjatë të cilave kemi rrënjosur praninë tonë nëpërmjet operimit në Shqipëri dhe Kosovë.

Nëpërmjet ekipit tonë të motivuar, me përvojë dhe të fuqizuar të menaxhimit si dhe një teknologji bashkëkohore, ne udhëheqim tregun në fushat specifike të tregut farmaceutik.

Image
Image
Our People are
the greatest asset

LEAN,
MOTIVATED
AND
PROFESSIONAL
MANAGEMENT
TEAM
Image
1
Lekli Pharma Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
Fax: +355 42 374518
info@leklipharma.com
2
Lekli Pharma Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
Lekli Pharma Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
Lekli Pharma Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Si mund t'ju ndihmoj?

Na kontaktoni

Na gjeni në
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account