Newsroom
Premte, 30 Korrik 2021 11:47

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike të Ngurta Orale (OSD) dhe të Lëngshme Orale për përdorim të brendshëm.

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike të Ngurta Orale (OSD) dhe të L...

Hene, 28 Qershor 2021 11:11

LEKLI sh.p.k merr vlerësime pozitive nga Ministrja, Znj. Anila Denaj

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Znj.Anila Denaj, shprehu vlerësimet e saj pozitive nëpërmjet një postimi në faqen e saj zyrtare.
Ndër të tjera ajo shkruan se: “ LEKLI sh.p.k ë...

Enjte, 04 Shkurt 2021 12:18

LEKLI sh.p.k dhuroi për nevoja të pacientëve pranë “Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza”

LEKLI sh.p.k dhuroi për nevoja të pacientëve pranë “Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza”, Tiranë, 526 750 UI Human Coagulation Faktor VIII 250 UI/ 500 UI.
"Ky është donac...

Premte, 18 Dhjetor 2020 13:40

LEKLI sh.p.k kalon me sukses inspektimin për PPM

Dhjetor 2020

LEKLI sh.p.k njofton se Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtes Sociale, mbështetur në nenin 5 te Ligjit  nr. 105/2014, datë 31.07.2014 "Për  barnat dhe shërbimi...

Merkure, 12 Gusht 2020 09:57

Kahlermid L. (Lenalidomide) është produkti i parë i një historie të sukseshme bashkëpunimi me kompani lider në prodhimin e API.

Bashkëpunim i cili do të vazhdojë edhe në preparate të tjera orale si Miltefosine (Antileishmaniozës).

Kahlermid (Lenalidomide),një derivat oral i thalidomidit, është një ...

Merkure, 01 Korrik 2020 11:28

BREAKING NEWS: Remdesivir – Veklury

LEKLI sh.p.k do të jetē distributori eskluziv për VEKLURY (remdesivir) në Shqipëri.

 

Veklury 100 mg solucion për injektim.
Çdo flakon përmban 100 mg remdes...

Faqja 1 di 2
1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
Fax: +355 42 374518
info@leklipharma.com
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Si mund t'ju ndihmoj?

Na kontaktoni

Na gjeni në
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account